Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

JOIN THE CLUB

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Visie

Onze club wil dames uit regio Antwerpen een  mogelijkheid bieden om op een sportieve en verantwoorde manier bezig te zijn met volleybal. 
We willen iedereen de kans geven om te volleyballen, zowel getalenteerde als minder getalenteerde sporters.


Al meer dan 40 jaar zijn we een gekende naam in de volleybalwereld, met veel ervaring op verschillende niveaus. Samen met onze leden streven we er al jaren naar om voor iedereen een gepaste oplossing te vinden om wekelijks te volleyballen. En het streven van de club is erop gericht om sporters op een positieve manier te motiveren om aan sport te doen en hen zoveel mogelijk trainingsmogelijkheden aan te bieden.


Alle speelsters krijgen in ploegverband optimale kansen om in functie van hun eigen mogelijkheden en ambitie, hun loopbaan op gebied van volleybal uit te werken.

Naast de volleybalsport willen we als club ook een gezellige leefomgeving bieden waar onze spelers graag vertoeven. Daarom proberen we naast trainingen en wedstrijden ook andere activiteiten te organiseren zoals de maand van de sportclub, thema-trainingen, een volleybalweekend, ons grasvolleybaltornooi, volleybal in ’t Park, etc... We verwachten dan ook dat leden hun engagement naar de club tonen door zoveel mogelijk deel te nemen en mee te helpen met deze activiteiten.