Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

JOIN THE CLUB

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Volleybaltoernooi 2018

Op zondag 6 mei organiseren we met Groenenhoek VC ons bekende Grasvolleybaltoernooi voor de 6de keer. Dit toernooi staat bekend om zijn relaxte sfeer, de toffe locatie en is voor iedereen toegankelijk uit de regio en omstreken. Dus alle ingrediënten voor een gezellig dagje volleyballen zijn alvast zeker aanwezig.

Klinkt leuk en gezellig, hè?  Awel, dat is het ook!  Want een dagje sportief bezig zijn met collega’s, familie, vrienden en/of kennissen is eigenlijk gewoon heerlijk. Het doel van deze dag is: ontmoeting en sportiviteit. En volleybal is bij uitstek een sport die dat mogelijk maakt.


Het toernooi zelf vind plaats in het Te Boelaerpark te Borgerhout.
En via het openbaar vervoer (tram 4 en 9), de fiets, brommer of auto is het park gemakkelijk bereikbaar.

Men kan zich zowel competitief als recreatief inschrijven, dus voor iedereen die graag actief bezig is op zijn- of haar niveau, is er wel een plekje.

 

Zorg gewoon dat jullie een ploeg hebben (min 2 dames), een leuke ploegnaam bedenken en tijdig inschrijven. De prijs per ploeg bedraagt 30€ (waarvan 12€ aan drankbonnen). Op het toernooi zelf zijn er koude en warme hapjes te verkrijgen en serveren wij ook heerlijk gekoelde dranken.

 

De wedstrijden zelf starten om 10.00u, dus zorg ervoor dat jullie zich tijdig aanmelden met jullie ploeg. Zodat we op tijd kunnen beginnen en niemand moet wachten op een andere ploeg. Het einde is voorzien rond 16.00u afhankelijk van hoeveel ploegen aanwezig zijn. 

 

Wil je nu ook deelnemen? Stuur een mailtje naar volleybalgroenenhoek@gmail.com om je in te schrijven voor het toernooi van Groenenhoek VC. 
Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. Maar je inschrijving is pas in orde na ontvangst van de betaling.

 Inschrijven kan tot en met 30 april 2018